І ПРО ПЄРЄМІРІЄ

06.01.2023 13:17


Вітаю сердечно друзі! Повна відсутність у преступного київського режиму християнського сміренія не первий год глубоко огорчає одного старенького прихожанина РПЦ МП на ймення Хуйло. 

Проте цього року українські нацисти превзошли самі себе. І як бачимо, уже з самісінького зранку Хуйло, устами своєї комнатної собачки Дімона Медведєва, горько сєтує, шо пропозиція різдвяного перемир'я українцями отвергнута. Невдячні українці у протягнуту миролюбивим Хуйлом руку християнського мілосєрдія в очередний раз смачно плюнули. Представляєте?

Як пишуть у таких випадках українські журналісти: а що ж передувало? Але перед тим як дізнатися що саме передувало, дідусь за давньою традицією запрошує заварити собі доброї кави чи смачного чаю і вмоститися зручненько. Ітак.

Однажди, а саме 21 грудня 2022 року, свій день народження празнував один із дідових улюбленців Дімка Рогозін. Отой самий, що на посаді глави Роскосмоса внєдрив новітні технології запуска космічних ракет - у кожну ракету клалися чудотворні ікони, а перед пуском навколо тих ракет водили хороводи і били поклони бородаті попи. 

Як кадилом не розмахуй, але турбодинаміці це помагає мало. І понятне діло, що ракети почали падати, нєкоторі взагалі не взлітали. Таким образом генеральний штаб МО РФ дуже швидко позбавився такого зайвого у їхній роботі понятія, як космічна розвідка. Практичні наслідки чого ми з вами вже скоро рік як воочію наблюдаєм. При товариші Сталіні вредітєля Рогозіна нємедлєнно би розстріляли, а от при товариші Хуйлі товариш Рогозін вполнє собі здравствує. І даже сраку собі наїв космічеських масштабів. 

Так ось, наприкінці минулого року веселий на всю голову Рогозін вирішив відпразнувати свою очередну днюху чомусь у окупованому Донецьку. Відімо, острих ощущеній парніше захотілося. Агресивна українська воєнщина доставила йому тих ощущеній сполна і привітала іменінніка шандарахнувши точно по генделику, де він совмесно пиячив із якимись месними мудилами. При цьому, українські артилеристи проявили неабияке почуття гумору і вбивати Дімку не стали. А з ювелірною майстерністю шльопнули його по сраці. А в Дімки ж там мозги! Дімка єстєственно потєряв сознаніє.

Шлєпок по сраці Рогозіна Хуйло сприйняв як лічну пощочину. І вирішив помститися. Після чого в нашої ППО було чимало роботи, особливо в новорічну ніч, бо такоє не прощається. Адже преступний київський режим, поціливши по сраці Рогозіна, перейшов усі мислимі кордони. Бо нільзя бити по центрам принятія решеній, ето неконвенціонально.

Оклигавши після шлєпка, обіжений Рогозін уважно оглянув осколок, який доктори пінцетами витягли із нєдр його необ'ятної сраки. Потім сфоткав отой осколок і в окремому пості яросно накинувся на... на президента Франції мсьє Макрона.

Чому Рогозін вирішив, що українці повергли його в салат із квашеної капусти стрельнувши саме з французької гаубиці Сезар, того ніхто не зна. Можливо, його острий глаз розгледів на осколокові мікроскопічні літери «Bons baisers de Paris, Emmanuel Macron». Можливо. Але швидше за все Рогозін іспугався наїзжать на ЗСУ. Нападать на ЗСУ взагалі небезопасно і тут Рогозіна вполнє можна понять. Тож у жопу ранєний Дімка свірепо сверкая глазами накинувся на найбільш беззащитного і незлобивого серед союзників України, на мсьє Макрона. Полагая, що той утреться і не обідиться. Але нє тут то било!

Мсьє Макрон, якому доповіли, що якийсь товстозадий мудило із РФ отзивається про нього нєліцепріятно, несподівано розсердився. Й інфернально посміюючись узяв до рук телефона. Однак позвонив не Хуйлу, як він це обично робить, а Зеленському. Якого, без обичних французьких словоблудій та предварітєльних ласк прямо спитав.

- Мсьє льо презідан, кажи шо тобі ще нада?

- Кольосні танки АМХ-10 RS з гарматами калібру 105, а ще бронемашини Bastion - моментально випалив Зеленський скосивши око в підсунуту офіцером генштабу шпаргалку.

- Avec plaisir - бадьоро відповів Макрон і дав своїм подчіньонним соответсвующі указанія, після чого французька залізниця отримала секретне замовлення на перевезення військових вантажів туди, куди положено по маршруту, про який у відкритих джерелах писати не можна, то ми й не писатимем.

Но в етот самий міг про договорьонності між Макроном і Зеленським узнала внєшня разведка ФСБ. Одночасно з цим достовірні дані про французькі поставки для ЗСУ мобільної бронетехніки довідалася і внєшня разведка ГРУ. І вони навперебій понеслися докладувать Хуйлу про роздобуті ценні разведсведєнія, получені із сєкретних істочніків. Хоча насправді обидві конкурірующі разведконтори получили ці секрети Полішинеля із офіційних повідомлень президентів України та Франції, але ж Хуйла всігда так легко, а головне приємно дурить.

Одночасно доблєсні московські штірліци роздобули, і теж із випусків теленовин, дополнітєльні сєкретні сведєнія. Шо, например, Зеленський літав у США откуда повернувся не з порожніми руками. Решта західних паліїв війни теж не байдикує і що характєрно, в номенклатурі запланованого до відправки Україні, явственно збільшується відсоток оружія наступатєльного.

- Шо би ето значіло? - прочитавши донєсєнія разведки Хуйло розгублено глянув на Рогозіна. 

- Може наступать собираються? - догадався Рогозін наморщивши мускули зада і страдальчеськи скривившись.

- Нада предложить їм перемиріє - дав Хуйлу дєльний совет кум Медведчук. І осторожно потрогав себе за дупу.

Хуйло повагавшись узяв до рук телефона і зв'язався з султаном Ердоганом.

Привітавши Ердогана з наступающим Рождєством, Хуйло заікаясь і запинаясь, попросив його якто содєйствувать, щоб агресівна українська воєнщина перестала стрілять. Хотя би ненадовго. Шоб установилося рождєственське переміріє. Бо українці стріляють, понімаєш, і в таких условіях совершенно невозможно воювать. 

Ердоган содєйствувать як завжди одразу согласився, і як завжди по принципу «утром дєньгі - вечером стулья». Тож Хуйло скаредно зітхаючи зранку надав Туреччині очередну знижку на газ, а увечері йому подзвонив радісний Ердоган. Бодро сообщивши, що Київ пропозицію різдвяного перемир'я від-хи-лив. А його, Хуйла, послав на-хуй. 

- Как ето? - не второпав Хуйло. І вирішив обуздать распоясавшихся київських агресорів наябеднічавши на них їхньому начальнику, Байдену. Для чого послав у откритий океан фрегат «Адмірал Ночной Горшков» із запасом яких-то ракет. На фрегаті тепер паніка, у соцмережах злорадний сміх, а Хуйло поглядає на годинниу чекаючи, коли йому позвонить іспуганний Байден.

Але тут оказалося, що замість дзвінка з Білого Дому, в унісон із офіційно заявленою позицією Києва аналогічні заяви зробили і Вашингтон, і низка європейських столиць, що Хуйла окончатєльно заплутало. Адже усі оті западніки всігда такі доверчиві були, такі пугліві, і всігда їх було так легко та приятно найобувать, а щас? А щас усі вони так переменілісь, такі всі нєдоверчиві стали, злорбні якісь. І куди світ котиться? - гірко зітхнув Хуйло, після чого й приказав опублікувать у телеграм-каналі своєї комнатної собачки сьогоднішню сентенцію про отвергнуту українцями «руку християнського милосердія». Додавши ще кілька пасажів про «западних свинопасів» і «європейський свинарник», з чого видна вся стєпень огорченія Хуйла. 

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, і кожен, по мірі сил та можливостей, засмучуєм наших ворогів та наближаємо нашу Перемогу.

А Хуйла в його кошмарних снах нехай щоночі переслідує загадкова посмішка генерала Залужного :)

© Свирид Опанасович