ХТО ВИПУСТИВ РАКЕТИ ПО ВІННИЦІ

15.07.2022 07:47


https://m.glavcom.ua/vinnytsia/news/obstril-vinnici-mama-z-donkoyu-znyali-video-za-godinu-do-tragediji--860590.html

Відомі імена двох російських військових, що причетні до акту тероризму


У соцмережі користувачі повідомляють імена російських військових, які віддали злочинний наказ випустити ракети по Вінниці та виконали його.


Так, журналіст Єгор Чечеринда на своїй сторінці у Facebook повідомив, що злочинний наказ віддав командир окремого дивізіону підводних човні ЧФ РФ капітан першого рангу Анатолій Варочкін.


«Проживає у місті Севастополь на вулиці Юмашева буд. 25, кв. 108. Його телефон для комунікації +79780585762», - повідомив Чечеринда персональні дані Варочкіна, додавши, що «нагорода» чекає на «героя».



Командир окремого дивізіону підводних човні ЧФ РФ капітан першого рангу Анатолій Варочкін

У Telegram-каналі «Supernova+» зазначили, що злочинний наказ бити по мирному українському місту виконав командир підводного човна «Алроса» Денис Сопін.


«Денис Сопін, командир підводного човна «Алроса», уродженець міста Севастополь, там проживає і його родина. Саме він виконав наказ. Екіпаж терористів має бути знищений», - сказано в повідомленні.



Photo by: Оксана Воронцова Сьогодні, 06:37 glavcom.ua

Нагадаємо, станом на зараз відомо про 23 загиблих, із них три дитини. 117 осіб звернулися за допомогою. Також повідомляється, що госпіталізовано 66 людей, у тому числі три дитини. У важкому стані перебувають 34 особи, п'ять осіб у критичному стані. Триває пошук 39 осіб, зв'язок з якими відсутній.


Жертвою ракетного удару стало немовля. ДСНС опублікувало шокуючі фото дитячого візочка, в якому був малюк.

https://m.glavcom.ua/photo/udar-po-vinnici-foto-yake-maje-pobachiti-ves-svit-860530.html

Під час ракетних обстрілів Вінниці загинула маленька дівчинка Ліза, за життя її мами Ірини зараз борються медики.

https://m.glavcom.ua/vinnytsia/news/obstril-vinnici-mama-z-donkoyu-znyali-video-za-godinu-do-tragediji--860590.html

Росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами «Калібр», запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря.