Команда КВК "Палата №9"

15.06.2016 16:46

       В 1989-1992 роках в училищі діяла команда КВК, яку учні назвали "Палата №9". До складу команди входили юнаки та дівчата, які хотіли щось правдиве сказати про себе та країну в ту переломну для України епоху. І казали, і ставали переможцями в обласних змаганнях (ведучим яких традиційно був також в недалекому на той час минулому працівник училища  - Юрій Яцюк), і  були премійовані туристичною поїздкою до тодішнього Ленінграду.

       Пам'ятається, що один з виступів починався так:

       "Братья Энгельмаркс еще в прошлом столетьи,

       Написали сказку с удачным концом.

       Мы ее покажем взрослым и детям,

       Чтобы не ударить снова в грязь лицом"

       До складу команди входили представники різних учбових груп, які здобували різні професії: "Верстатник широкого профілю", "Слюсар з КВПіА", "Слюсар механоскладальник", "Радіомеханік з ремонту та обслуговування радіотелевізійної апаратури та приладів" та ін.

        Згадуються такі "учні", яким зараз вже по 40 років: Ігор Тихолаз, Василь Голуб, Михайло Куліков, Олена Золотухіна, Володимир Коробко, Юрій Шустер, Сергій Корнійчук, Игор Силюк, Сергій Коцун, Сенкевич (нажаль не можу згадати ім'я).

       По різному склалась їх доля: Ігор Тихолоз - журналіст в Київі, Сергій Коцун - дитячий письменник у Москві, Михайло Куліков мешкає в Чехії, Андрій Малий - в США, Олена Золотухіна - в Аргентині.

       Зараз можемо поспілкуватись тільки в соціальних мережах.