СТАРІ НОВИНИ З ФЕЙСБУКУ

06.04.2017 20:58

        Аналітичний пост від 12 грудня 2014 року:

       "Володимир Романюк, якого активно проштовхують на посаду директора ДПТНЗ «Луцьке ВПУ», має цікаву хоч і не зовсім прозору, біографію, але, окрім закінчення у 1999 році ВДУ імені Лесі Українки (у віці 39 років, заочно) та роботи у 1996-2000 роках вчителем географії у Мстишинській ЗОШ І-ІІ ст., ніякого виняткового відношення до освіти не мав. Тим паче – до професійно-технічної.

       Володимир був чотири роки головою Промінської сільради, три роки - державним інспектором та заступником начальника Волинської інспекції рибоохорони, п’ять років - першим заступником голови Луцької райдержадміністрації, три роки - заступником директора українсько-таджикської холдингової компанії, ще два роки - головним спеціалістом відділу організаційної і кадрової роботи Департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

       З невідомих причин пан Володимир не став афішувати перед колективом, який так «бажає» очолити, свої політичні погляди («Реформи і порядок», «Наша Україна»). Хоча, в ситуації, в якій зараз знаходиться Україна, це не меньш важливо. Як і не став знайомити присутніх з своєю минулорічною податковою декларацією.

       Проблема в тому, що у Наказі МОН № 665 від 01 червня 2013 року «Про затвердження кваліфікаційних характеристик професій (посад) педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів» чітко обумовлено у кваліфікаційних вимогах до претендентів на посаду «директор професійно-технічного навчального закладу» така вимога: «Стаж роботи – не менше 3 років на керівних посадах у навчальних закладах або в установах, організаціях, підприємствах відповідного галузевого спрямування». Така ж сама вимога внесена і в діючий Статут училища.

       Чого б тут турбуватись?

       А тому, що певні аналітичні структури вже два роки попереджують про те, що існує розроблений план захоплення майна та землі училища. На його місці може з’явитись шикарний торгівельний комплекс на кшталт «Порт-Сіті».

       У всьому тому дурдомі навколо училища вже котрий рік присутні ознаки вищезгаданого «рейдерського захоплення».

       Щоб не було, як зі старим універмагом: 4 грудня 2011 року декілька ментів відпочиває в сауні; один запізнився, заходить і з порогу проголошує «Горить універмаг!», а його товариш спокійно так каже: «Та той універмаг ще рік тому згоріти мав».

       Гвалт! Пожежа!"