СІМЕЙНИЙ КОНФЛІКТ ЗІ СПРОБОЮ ЗАМОВНОГО ВБИВСТВА

07.02.2020 16:51

 

Громадянка республіки Польща планувала замовне вбивство свого колишнього чоловіка, за яке вона мала заплатити громадянину України 4 тисячі доларів.  

Про це інформує інформаційний сайт Волинь 24, посилаючися на Польське радіо

Полька, перебуваючи на терені України, планувала вбивство свого колишнього чоловіка, який живе у Польщі. Про це у п’ятницю повідомила речниця Центрального слідчого бюро поліції Івона Юркєвич. За вбивство чоловіка жінка мала заплатити понад 4 тис. доларів. 

За словами речниці, функціонери Центрального слідчого бюро поліції, Столичної комендатури поліції, а також Служби безпеки України запобігли вбивству чоловіка, яке замовила його колишня дружина. Першу інформацію про можливі плани вбивства поліції з Центрального слідчого бюро СБУ переказала на початку грудня. 

За інформацією слідчих, жінка, котра перебувала в Україні, прибула до громадянина цієї країни, який взявся за реалізацію замовлення. За вбивство колишнього чоловіка вона мала заплатити йому 4 тис. доларів. Приводом такої поведінки був багаторічний сімейний конфлікт. 

Жінку затримали на території України після 2 місяців оперативного супроводу під час передачі авансу «виконавцю». За замовне вбивство Українське законодавство передбачає до 15 років позбавлення волі.