СПРИТНІ, КМІТЛИВІ, ГРАЦІЙНІ Й КРАСИВІ

27.10.2016 16:42

       26 жовтня 2016 року вихователь Людмила Іванова у співпраці з Радою гуртожитку провели у «Зеленій вітальні» гуртожитку конкурсно-розважальну програму «Нумо дівчата – 2016».

       Конкурс проводився для того, щоби розвивати та зміцнювати в учнів почуття прекрасного в побуті; працьовитість, повагу до звичаїв і традицій українського народу; виховувати повагу в особистих стосунках, почуття колективізму та взаємодопомоги.

       Дві команди дівчат, які обрали собі назви «Троянда» та «Вітамін», в цей день продемонстрували журі та глядачам навички, уміння та здібності, необхідні у сучасному житті. Вони готували страву з варених яєць, пришивали ґудзики; відповідали на запитання, відгадували складні загадки тощо.

       Поки дівчата змагались, учениця 1Т групи Маргарити Костюкевич співала сучасні та народні пісні, створюючи у глядачів атмосферу справжнього свята.

       Оголошуючи рішення журі, учень 51-ї групи Віталій Збирун зауважив, що сьогодні всі мали змогу ще раз переконатися, наскільки спритні, кмітливі, граційні й красиві дівчата, що мешкають у нашому гуртожитку.

       Перемогу здобули дівчата з команди «Вітамін». Глядачі оплесками подякували їм за старанність, а члени журі вручили призи.