ТВОРЧО ЗВІТУЄМО

17.02.2017 16:31

       Відповідно до наказу управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації №17 від 19.01.2017 р. «Про проведення творчих звітів художньої самодіяльності учнів професійно-технічних навчальних закладів «Україно моя, ти одна, як життя» у Луцькому вищому професійному училищі 16 лютого 2017 року відбувся творчий звіт гуртків художньої самодіяльності закладу.

       Керівники гуртків Юрій Некритюк, Сергій Гурський та Любов Батова разом зі своїми вихованцями презентували програму творчого звіту присвяченого увінчанню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

       Перлинами концерту стали: уривок з поеми Тараса Шевченка «Наймичка» у виконанні учениці 26-ї групи Віри Костечко; пісня з репертуару фінської рок-групи «Poeta of the Falle» - «Carnival of the Rust» у виконанні учня 38-ї групи Петра Коханця; пісня на слова та музику Наталії Май «Квітуча Україна у виконанні жіночої вокальної групи «Журавочка» та український народний танець «Плескач», який показали вихованці танцювального гурту «Нова генерація».

       Самодіяльні артисти захопили своїми яскравими талантами всіх присутніх у залі.