У ДОБРУ ПУТЬ!

09.02.2016 16:48

       9 лютого 2016 року в училищі вручали дипломи кваліфікованого робітника випускникам групи №37, які здобули професію «Слюсар з ремонту автомобілів». 

       Директор училища Володимир Романюк, вітаючи випускників, висловив сподівання, що трудові колективи Волинської області поповняться справжніми кваліфікованими фахівцями своєї справи, які стали ними у нашому училищі.

       Микола Свирида, майстер виробничого навчання 37-ї групи, розповів про те, що сьогоднішній день - це рубіж, за яким починається нове життя. Яким воно буде, залежить від кожного, від вміння віддавати на користь справі здобуті в училищі знання, від бажання старанно і багато працювати тощо.

       Класний керівник Наталія Ковальчук побажала своїм вихованцям наснаги, терпіння та творчих злетів на життєвому та професійному шляху. Від імені випускників виступили Валентин Бохонко та Андрій Суворов, які подякували своїм педагогам за їхню науку і самовіддану працю.

       Теплі слова про керівництво групи та педагогічний колектив училища прозвучали також із уст отця Івана, брата та опікуна випускника Михайла Гуреєва.

       На святі ніхто не залишився без уваги, адже, крім отриманих всіма випускниками дипломів та атестатів, старанних, наполегливих, відповідальних та творчих юнаків було нагороджено грамотами та подяками.

       УСПІХІВ ВАМ, ХЛОПЦІ!