ЗА СВОБОДУ, ГІДНІСТЬ, ЗА ПРАВО НА МАЙБУТНЄ

21.11.2016 16:29

Здобудем волю i свободу

Ми для онуків та дітей,

Здобудем славу i майбутнє

Для України та людей!..

       21 листопада 2016 року в училищі було відзначено День Гідності та Свободи, як державне свято, яке має утверджувати ідеали свободи і демократії, зберігати та доносити до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивну інформацію щодо доленосних подій в Україні початку XXI століття, віддавати належне шанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004-го року і в листопаді 2013 - лютому 2014 стали на захист демократичних цінностей та національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

       Цей день розпочався з лінійки, під час якої йшла мова про те, що у час сьогоднішніх важких випробувань всім громадянам України необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави.

       По завершенні лінійки учнівських лідерів було делеговано для покладання квітів до стели Героїв Небесної Сотні та Героїв, загиблих за єдність України, на Театральному майдані м. Луцька.

       Навчальні заняття закінчились урочистим концертом, також присвяченим Дню Гідності та Свободи в Україні.

       Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!