ЧАС БУТИ ЩАСЛИВИМ

19.12.2017 15:57

       Хочеш бути щасливим, - будь щасливим.

       Тільки не зовсім зрозуміло, як це зробити. Можливо, потрібно народитись в потрібний час й в потрібному місці? Тоді будуть тобі гроші, буде тобі влада, а з часом прийде й слава.

      Але ж досвід каже, що ні, не завжди. Соціологи World Values Survey провели дослідження "рівня щастя" серед представників різних країн світу. «Щасливчиками" виявились жителі далеко не багатих Пуерто-Рі ко, Мексики та Індії.

       В своїх міркуваннях про щастя ми маємо виходити з того, що наші думки - це сигнали, які ми постійно надсилаємо у Всесвіт. Всесвіт реагує на кожну нашу думку, тобто виконує всі наші запити. Отже, не можна мріяти про щастя і при тому думати, як головний герой американського фільму «Останній бойскаут»: «Нікому ти не подобаєшся. Всі тебе ненавидять. Ти приречений на поразку». Негативний посил повертається подвійним негативом.

       Навпаки, коли людина наповнена любов'ю, вона притягує до себе любов інших людей і стає щасливою сама. Подібне притягує подібне.

       Це один з головних постулатів закону тяжіння. Хочеш бути щасливим, - запам’ятай:

       1. Завжди прокидайся з посмішкою. Подумай про те, що сьогодні тебе чекає дуже щасливий день. Навчися радіти будь-якій дрібниці.

       2. Оточуй себе тільки світлими, позитивно налаштованими людьми.

       3. Навчися бути цікавим самому собі. Будь самодостатнім, пам'ятай, що людина, якій не нудно з самим собою завжди викликає інтерес інших людей.

       4. Роби лише те, що приносить тобі радість, любов і щастя.

       5. Ніколи не сумнівайся у власній винятковості. Не критикуй і не свари себе. Пишайся собою, полюби власний образ і швидко помітиш, як в тобі починають відбуватися позитивні зміни.

       6. Не втрачай внутрішньої гармонії. Якщо відчуваєш, що тебе долає почуття страху, ненависті або роздратування, намагайся швидше переключитися на позитив: яскраві і приємні спогади

       7. Частіше позбавляйся від старих речей та відносин, особливо від тих, які викликають неприємні спогади. Не вистачає мужності вкинути у смітник, - склади в коробку та заховай чим подалі.

       8. Мрій про щастя. Барвисто і яскраво, до найдрібніших деталей малюй в своїй уяві моменти життя , коли ти будеш щасливий. Твій запит обов'язково буде почутий.

       9. Склади карту бажань. Повісь карту на видному місці, частіше дивись на неї і мрій. Візуалізація - один з найпотужніших способів перетворити фантазії в реальність.

       10. Люби світ і світ полюбить тебе.