КОНЦЕРТ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

18.02.2016 17:20

       В рамках місячника «Виховуємо громадянина – патріота України» та з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні проходив звітний концерт колективів художньої самодіяльності училища 17 лютого 2016.

       В кожній пісні або танцювальній композиції, які підготували вихованці керівників гуртків Юрій Некритюк, Сергій Гурський, Любов Батова, звучала Україна, - країна смутку і печалі, краси і радості, різних звичаїв та обрядів, гучної української пісні, чарівної природи, добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. Перлинами концерту стали: пісня на слова Т. Василько та музику Євгена Заставного «Повір Україно» у виконанні учня 28-ї групи Петра Коханця; твір на слова та музику Євгенія Денисюка "Пісня Українська". У виконанні учениці 18-й групи Анастасії Баглик; пісня на слова та музику Андрія Фурдичко «Синє небо, жовте поле» у виконанні дуету «Вітер надії» у складі Дарини Панченко та Петра Коханця, пісня на слова та музику Наталії Май «А ми дівчата з України»у виконанні жіночої вокальної групи «Журавочка» та український народний танець «Повзунець», який показали вихованці танцювального гурту «Нова генерація».

       Наталія Чапко, заступник директора Волинського державного центру естетичного виховання учнів ЗПТНЗ, у своєму вітальному слові відмітила, що патріотичний дух, яким була пронизана концертна програма, був потужно високим, а виконання концертних номерів - блискуче майстерним.