НАШІ ВИПУСКНИКИ!

29.01.2016 15:21

       29 січня 2016 року в училищі вручали дипломи про здобуту професію випускникам, які здобули професії: «Кухар, кондитер» - група №1Т, «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» - група №6Т та «Оператор поштового зв’язку» - група №36.

       З дипломами кваліфікованого робітника у нове життя увійшло75 випускників, з них: Маріанна Скубій, Ілона Лекан та Катерина Менько отримали дипломи кваліфікованого робітника з відзнакою.

       Всі, хто вітали випускників зі сцени, казали про те, що цей день водночас веселий та сумний: сумний, тому що це день розставання з рідним училищем, вірними друзями, добрими наставниками, а веселий, тому що в цей день для випускників відкриваються двері в справжнє доросле життя.

       Директор училища Володимир Романюк, вітаючи випускників, побажав їм впевненості у власних силах, здійснення найзаповітніших мрій та реалізації власних здібностей та талантів, а також - побудови власної успішної долі.

       У святі прийняла участь голова обласної профспілки працівників «Укрпошти» Валентина Андріюк, яка у своїй промові підкреслила, що все, що випускники отримали в училищі, обов’язково стане у пригоді у подальшому житті.

       Класний керівник 36-й групи Віра Іванюк побажала випускникам ніколи не забувати своїх друзів та педагогів, а куратор групи 6Т Надія Бондзюк надала випускникам сердечні поради щодо майбутнього професійного та особистого життя.

       У виступах випускниць Маріанни Скубій, Олени Лукашук та Анни Громик традиційно звучали слова подяки педагогам за те, що ті не тільки віддавали їм частину своєї душі, але й прощали їхні дитячі лінощі та пустощі та юнацький максималізм.

       Олімпом свята стала церемонія вручення дипломів кваліфікованого робітника та грамот за досягнуті успіхи, яку провели директор училища Володимир Романюк, заступник директора Сергій Псалтира та представниця роботодавців Валентина Андріюк.

       Отже, бажаємо нашим випускникам щастя, щасливої долі, родинного затишку та здійснення мрій!

       В добру путь!

Фотогалерея: НАШІ ВИПУСКНИКИ!

Фотогалерея порожня