ПРОДОВЖУЮЧИ ТРАДИЦІЇ
Протягом минулого тижня в училищі проводився Тиждень методичної комісії педагогічних працівників професій ресторанного господарства.
Такий захід проводиться в училищі традиційно та систематично, щоби піднести пізнавальну активність учнів, мотивувати творче ставлення до обраної професії та збагатити професійний кругозір. Цьогоріч Тиждень був присвячений японському кулінарному мистецтву та проходив під гаслом «Японська кухня – філософія та традиції».
Під час конкурсу фахової майстерності, який відбувся 16 березня 2016 року, учень 33 групи Денис Яручик переміг у номінації «За найкраще представлення японської кухні».
Загалом, всі учасники конкурсу творчо і на належному професійному рівні показали набуті в училищі знання, уміння та навички та продемонстрували неабияку креативність у виконанні конкурсних завдань.