ЩЕ ОДНА ПЕРЕМОГА

21.01.2016 16:40

       21 січня 2016 року в училищі традиційно проходив обласний конкурс української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», організований Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

       На сцені актової зали училища виступило 19 вокалістів із різних професійно-технічних навчальних закладів Волинської області.

       Кожна пісня, що звучала на сцені, відрізнялась яскравою індивідуальністю, була патріотичною за змістом, супроводжувалась впевненістю у непереможності українських військових та глибоким жалем за всіма загиблими у війні.

       Наш вихованець Петро Коханець, який навчається на третьому курсі та здобуває професію «Бармен, офіціант», з піснею на слова Василя Ткачика («Т.Василько») та музику Євгена Заставного «ПОВІР, УКРАЇНО», виборов у конкурсі української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки» І МІСЦЕ.

       Також перше місце виборов учень Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Михайло Кліш. А найвищу нагороду, згідно рішення журі у складі Володимира Кучка, викладача-методиста Луцького педагогічного коледжу, Валерія Павлічука, викладача-методиста, голови циклової комісії постановки голосу Луцького педагогічного коледжу та Оксани Дідик, директора Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів - Гран-прі конкурсу - здобув Юрій Грицюк, учень Володимир-Волинського вищого професійного училища.

       Адміністрація та учнівський парламент училища щиро вітають Петра Коханця та його керівника Юрія Некритюка з зайнятим ПЕРШИМ місцем та бажають подальших успіхів, творчої наснаги і майбутніх

мистецьких злетів.