СВЯТО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ

30.12.2016 10:09

       29 грудня 2016 року в актовій залі училища відбулося святкове вручення дипломів про здобуту професію випускникам училища 3Т групи, що здобували в нашому училищі професію «Кухар, кондитер» на базі середньої освіти.

       Цей день для багатьох випускників був по особливому святковий, але ж водночас трохи й сумний. Адже це день розставання з училищем, вірними друзями, добрими наставниками.

       Зі словами привітанням звернувся до випускників та їхніх батьків директор училища Володимир Романюк, який не тільки поздоровив випускників, а й звернув увагу на те, що всі набуті професійні знання та вміння стануть у пригоді для того, щоби та досягти успіхів у житті.

       Випускниця Лілія Зінчук у своїй святковій промові виразила подяку викладачам та майстрам виробничого навчання, які віддали учням частину свого серця та широко відкрили двері у світ дорослого, самостійного життя.

       А ще Лілія сказала: «Ми завжди відчували надійне плече підтримки і уважний погляд. Ваше добре серце нікого з нас не залишало у біді, Ви завжди виходили нам на зустріч і подавали руку допомоги… Нехай Ваша доброта та щирість і терпіння повернуться Вам сторицею. Божого Вам благословення!» .

       Класний керівник Оксана Бурлак охоче надала, випускникам сердечні поради щодо майбутнього професійного та особистого життя та побажала всім успіхів, миру та гідно представити наш навчальний заклад на теренах Волині та України.

 

       В ДОБРУ ПУТЬ, ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!