СВЯТО ВИПУСКНИКА - 2016

01.07.2016 16:03

       30 червня в училищі відбулось традиційне Свято Випускника, яке розпочалось з благословення випускників на доросле та самостійне життя протоієрея Свято-Іллінського храму отця Валентина.

       Учасники художньої самодіяльності училища подарували випускникам гарні пісні, а випускники з 35 групи під бурхливі оплески глядачів у складі танцювального колективу «Нова генерація» продемонстрували танець «Повзунець».

       Найпершим зі сцени актової зали урочисто привітав всіх випускників класний керівник Василь Романюк, який щиросердечно побажав всім випускникам миру, добра та та завершив свій виступ віршованими рядками:

       Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси

       А вже по ліву руку – літо А вже по праву руку – осінь

       Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось

       А вже по ліву руку – юність А вже по праву руку – зрілість

       А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє

       По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії

       Життя не зміряти літами А щастя - то важка наука

       Хай буде радість завжди з Вами По ліву і по праву руку

     

        Мати учня 38 групи Наталія Масицька від імені батьків подякувала педагогам училища, а до випускників звернулась з настановою: завжди пам’ятати, що життя – це боротьба, і що її потрібно розпочинати; життя – це виклик і його потрібно сміливо приймати, а також життя - це шанс, його треба використати повною мірою. Також пані Наталія побажала всім випускникам міцного здоров’я, успіхів подальших, реалізації своїх бажань, задумів, мрій, щирого кохання, вірної дружби та Божого благословення, щоби доля посміхалася щодня і все найкраще супроводжувало кожен крок.

      

       Зі щирими побажаннями звернувся до випускників, їхніх батьків та педагогів директор училища Володимир Романюк, який зазначив, що важко передбачити майбутнє наших випускників, але ми віримо в те, що воно буде у них світле, прекрасне, що попереду у них буде багато світлих і сонячних днів, що воно буде у них щасливим. Але саме по собі воно таким не буває. Для того, щоб бути щасливим, щоб бути фартовим, випускникам потрібно буде мати багато наполегливості, настирливості, терпіння і витримки.

      

       Після всіх вітальних слів відбулась церемонія вручення дипломів кваліфікованого робітника та грамот.