ЦІКАВИЙ, НАСИЧЕНИЙ, РІЗНОМАНІТНИЙ УРОК

27.10.2016 12:07

       26 жовтня 2016 року викладач іноземної мови Ірина Угланова провела цікавий відкритий урок на тему: «Екстремальні види спорту» у групі №33 («Кухар, кондитер»).

       Обираючи тему для відкритого уроку, педагог керувалась інтересами та захопленнями сучасних учнів, оскільки завжди жвавіше обговорюються ті теми, які учням цікаві. Акцент уроку полягав у розвитку навичок говоріння, хоча викладач також намагалась задіяти всі види діяльності на уроці: письмо, читання, аудіювання. Все ж висловлення власної думки з даної теми було ключовою метою уроку.

       Урок відбувся у формі дискусії про переваги та недоліки екстремальних видів спорту для сучасної молоді. На прикладі цікавих відеоматеріалів, учні порівнювали, які екстремальні види спорту є найбільш популярними в Україні та у Великій Британії. Використання Інтернет-ресурсу дало можливість дізнатись про ставлення різних світових знаменитостей до таких видів спорту.

       Викладач Ірина Угланова зуміла наситити урок якомога більшою кількістю цікавих англійських виразів та висловлювань. Застосування їх у різних інтерактивних вправах допомогло учням вільно висловлювати власну точку зору із заданої теми.

       Відкритий урок англійської мови пройшов у легкій, невимушеній формі. Цілі,які були поставлені викладачем, повністю досягнуті. Урок оцінено на високому науково-методичному рівні.