ВІДЗНАЧАЄМО ПІВСТОЛІТНІЙ ЮВІЛЕЙ

13.10.2016 21:30

       13 жовтня 2016 року училище святково відзначило свій півстолітній ювілей.

       Багато років. Багато подій. Багато змін. Одне тільки залишилося незмінним, - великий, дружний, працьовитий і творчо мислячий колектив педагогів, батьків і учнів.

       На нових стендах, які розміщено в вестибюлі училища, можна побачити перший наказ начальника Львівського міжобласного управління профтехосвіти №207 від 24 травня 1966р. «Про відкриття технічного училища в м. Луцьку Волинської області». «На виконання наказу Державного комітету Ради Міністрів УРСР по профтехосвіті від 14 травня 1966р. №69. НАКАЗУЮ: Відкрити в 2 кварталі 1966 року в м. Луцьку на виробничій базі машинобудівного заводу Міністерства автомобільної промисловості СРСР технічне училище на 400 учнів. Новому технічному училищу надати №10. Начальник управління Г. Батраков».

       Зі святково прикрашеної сцени першим привітав всіх присутніх директор училища - Володимир Романюк.

       До нього приєднались: Андрій Киця – заступник Луцького міського голови, Олександр Ткачук – заступник начальника управління освіти, науки та молоді, Петро Савчук - ректор Луцького НТУ та десятки інших гостей свята.

       Перший директор училища - Грицюк Володимир Миколайович, який нещодавно відзначив свій 90 – річний ювілей, розповів про те, як будувався сучасний комплекс училища. Про те, що спочатку навіть розглядалось питання будівництва училища на базі Луцького автомобільного заводу. Але уже йшло будівництво підшипникового заводу № 28 і в Міністерстві прийняли рішення будувати училище саме на його базі.

       Галина Борисівна Хомік , яка очолювала навчальний заклад 22 роки, побажала педагогам училища і надалі дарувати своїм вихованцям те розумне, вічне, незгасиме полум’я любові до навчання, до рідної землі, до її найпрекрасніших людей, до життя, до славної історії неньки-України та до своїх батьків.

       З ювілеєм, рідне училище!

 

       Нехай вічним буде щастя твоїх учнів, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружної сім’ї.