ЗУСТРІЧАЮЧИ «БУРШТИНОВУ ОСІНЬ»

14.10.2016 18:33

       14 жовтня 2016 року відбувся VII обласний фестиваль «Заяви про себе та свою професію».

       Микола Наход - голова Волинського обласного осередку Асоціації кулінарів України посприяв тому, щоби торжество відбулося на території ресторації «Добра хата». Свято проходило за участю переможців VI-VII міжнародних фестивалів кулінарів світу на острові Кіпр та Канарах, шеф-кухаря – переможця програми «Пекельна кухня» в Україні - Юря Кондратюка та заслуженого балетмейстера України Григорія Чапкіса тощо.

       Учні нашого училища, які здобувають професію «Кухар, кондитер» в групах 13 та 33 були самими активними учасниками фестивалю. Їм у всьому допомагали майстри виробничого навчання Надія Боярчук та Наталія Кравчук. Були цікаві майстер-класи, виставка кулінарних та кондитерських виробів, зустрічі та спілкування з відомими рестораторами та кулінарами.

       Яскравого колориту фестивалю додала демонстрація зачісок та моделей одягу в етностилі, яку підготували учні та педагоги Луцького центру ПТО.

       За результатом змагання у конкурсі по карвінгу «Осіння композиція» наша учениця Омелянюк Оксана з 13-ї групи була нагороджена дипломом за зайняте ІІ місце.

       Також президент Асоціації кулінарів України Микола Пересічний нагородив дипломом наше училище за зайняте ІІ місце в Арт-класі «Кондитерське мистецтво».